Boekpresentatie Chillax

Boekpresentatie Chillax: Werkboek voor jongeren die willen leren ontspannen en relaxen  van Ada Van Moorhem.

Vrijdag 29 juni 2018 om 19.00u in boekhandel Den Elder, Langestraat 84 in Brugge.

Chillax

Op 29 juni om 19.00u presenteert Ada Van Moorhem haar eerste boek Chillax: Werkboek voor jongeren die willen leren ontspannen en relaxen in Den Elder in Brugge.

We ervaren allemaal wel stress of spanning. We leven immers in chaotische en drukke tijden, waarin we steeds beter en meer moeten presteren en waar ontspanning bijna taboe geworden is. Onze kinderen en jongeren hebben dan ook nood aan tools en vaardigheden om hiermee op een goede manier te leren omgaan.

Dit werkboek leert jongeren omgaan met negatieve stress  en biedt tools en oefeningen om terug baas te worden over hun eigen lichaam en gevoelens.  In dit werkboek worden ze op weg geholpen naar een meer ontspannen en bewustere manier van leven. Het is een duidelijk en praktisch boek met oefeningen, zelfevaluaties, opdrachten en tips waarmee jongeren zelf aan de slag kunnen gaan. Ook voor hulpverleners en therapeuten is het een zeer bruikbaar boek.

Ada Van Moorhem (°1978) is directeur van De Leidraad, een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling. Ze werkt als integratief psychotherapeut sinds 2007 met kinderen, jongeren en volwassenen.  Stress blijkt vaak een groot aandeel te hebben bij het ontstaan en in stand houden van problemen. Relaxatietechnieken en bewustwordingstechnieken zijn dan ook een rode draad doorheen elke begeleiding. Het idee om de technieken toegankelijk te maken voor alle jongeren en hulpverleners is dan ook de grote drijfveer achter dit boek.

Het boek Chillax (ISBN 978-90-90310-11-4) is vanaf 29 juni voor €16,50 verkrijgbaar via Den Elder en online via https://www.deleidraad.be/winkel/

Voor meer informatie over het boek of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met Ada Van Moorhem via ada@deleidraad.be of 0486 388 334

 Uitnodiging boekpresentatie