Online lezing: AD(H)D in de klas

AD(H)D in de klas

Omschrijving

Kinderen met AD(H)D hebben het vaak moeilijker in klassituaties: ze zijn snel afgeleid, kunnen niet lang stilzitten, zijn impulsief, verstoren de les, prutsen, storen medeleerlingen, vergeten hun materiaal, zorgen voor ruzie op de speelplaats….

In deze lezing krijg je naast een theoretisch kader vooral ook een overzicht aan tips en ondersteunende maatregelen. Deze zijn inzetbaar zowel in het lager onderwijs als in het secundair.

Inhoud

Voor wie?

Deze lezing is een grote aanrader voor leerkrachten (lager en secundair), leerlingenbegeleiders, zorgcoördinatoren, CLB medewerkers, studiebegeleiders, opvoeders en (groot)ouders.

Spreker

Ada Van Moorhem werkt reeds 20  jaar als hulpverlener en therapeut met baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen. Ze heeft veel ervaring in het begeleiden en ondersteunen van personen met leer- en/of ontwikkelingsstoornissen. Als psychotherapeute doet ze ook vaak aan studiebegeleiding en werkt hierbij ondersteunende maatregelen uit voor de school. Hierbij vertrekt ze vanuit de krachten en talenten van het individu.

Waar gaat de sessie door?

Online via zoom

Een zoom-link naar de online sessie wordt ten laatste 24u op voorhand via email naar u gecommuniceerd.

Inlichtingen over de lezing?

Meer inlichtingen kunnen bekomen worden via info@deleidraad.be

Inschrijven

NIEUW

Online lezing
21 maart 2022

Prijs

€ 25- (incl BTW)

Datum

21/03/2022

Waar?

Online

Hoe laat?

Start stipt om 19:30
Einde voorzien om 21:30

Inschrijven