Gratis online infosessie: Opleiding Agressiebeheersing – Angermanagement bij volwassenen

De Leidraad - Angermanagement
De Leidraad – Angermanagement

Heeft u interesse of vragen over de opleiding “Agressiebeheersing – Angermanagement bij volwassenen“, dan nodig ik u warm uit om deze gratis en vrijblijvende infosessie te volgen.

Omschrijving

We hebben geen controle over wat we voelen, enkel hoe we voor ons eigen gevoel zorgen.

Negatieve gevoelens zijn lastig. We hebben allemaal te maken met irritaties, frustraties, bezorgdheden en verlies. We hebben de neiging ervan weg te lopen of ze te negeren. Hoe kunnen we echter ons goed, gelukkig of blij voelen als we onze negatieve gevoelens niet toelaten?

Op een gezonde en constructieve manier aan de slag gaan met boosheid, onzekerheden, verdriet, gemis en angsten is echter geen sinecure. Veel volwassenen hebben dit immers nooit geleerd. Angermanagement = cliënten leren omgaan met boosheid en woede op een constructieve manier.

Werk je als coach, hulpverlener of therapeut en ben je op zoek naar duidelijke, praktische en uitgewerkte oefeningen die inzetten op beter leren omgaan met emoties en deze op een constructieve manier te uiten? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou!

In deze opleiding gaan we aan de slag met de methodiek angermanagement. Vanuit een uitgewerkt stappenplan worden werkvormen aangeboden, die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Er is mogelijkheid tot het inbrengen van casussen.

Deze opleiding omvat ook een terugkom moment waarin we stilstaan bij de ervaringen en eventuele bijkomende moeilijkheden vanuit het toepassen van de geleerde technieken.

In deze infosessie komen volgende thema’s aan bod

Waar gaat de sessie door?

Online via zoom

Inschrijving is verplicht!

Een zoom-link naar de online sessie wordt ten laatste 24u op voorhand via email naar u gecommuniceerd.

Inlichtingen over de infosessie?

Inlichtingen kunnen bekomen worden via info@deleidraad.be

Inschrijven

Infosessie
Gratis ONLINE infosessie
24 april 2023

Prijs

Gratis !!

Datum

24/04/2023

Waar?

Online via Zoom

Onderwerp

Agressiebeheersing - Angermanagement bij volwassenen

Hoe laat?

Start stipt om 19:45
Einde voorzien om 20:45

Inschrijven